Messing vandhaner

Her på siden finder du en bred palette af vandhaner inden for kategorien messing vandhane i Taurus-serien fra Akvatur. Uanset hvilken type messing vandhane du søger, tilbyder Akvatur dig en række forskellige formsprog og designs, så den opfylder din smag og dit behov for at sætte et personligt præg på dit køkken.

En holdning til innovation og indretning

Med valget af den unikke messing vandhane fra Akvatur får du fingrene i en innovativ vandhane, som indtænker elegante og moderne tendenser i din boligindretning. Køkkeninnovation og elegance smelter sammen i denne messing vandhane, som gør hverdagen nemmere for dig, når du med en simpel betjening på armaturet kan åbne for alt lige fra kogende vand til danskvand, isvand vand, varmt vand og koldt vand.

Tryghed fra bestilling til brug

Akvatur har både gjort det nemt og sikkert for alle at tage den ikoniske messing vandhane i brug i hjemmet. Når du modtager din messing vandhane er alt tilbehør naturligvis inkluderet, og den er klar til installering. Ved brug af vandhanen er der tænkt over sikkerheden, når du først skal aktivere en separat knap, inden du kan åbne for den kogende hane. På samme måde sikrer det teknologiske non-pressure system, at det kogende vand ikke sprøjter ved brug.

Viser 1–12 af 13 resultater