OM AKVATUR

HVORFOR KØBE EN VANDHANE MED KOGENDE VAND?

Fra bålet til komfuret til elkedlen. Kogende vand har til alle tider været en livsnødvendighed for os mennesker, og udviklingen af de forskellige remedier til at få vandet til at boble vidner om vores higen efter at gøre processen så lidt tidskrævende som muligt. Med udviklingen af 3 i 1-vandhaner er det for første gang blevet muligt at have kogende vand ved hånden når som helst. Du behøver ikke længere at vente på elkedlen, og samtidig sparer du både plads og bruger kun den mængde vand, som er nødvendig. Lettere bliver det ikke!

KOGENDE VAND, KØLET VAND OG VAND MED BRUS DIREKTE FRA VANDHANEN

Vi tilbyder vandhaner, der udover almindeligt koldt og varmt vand kan levere kogende vand, kølet vand og vand med brus. Vores serie er inddelt i forskellige kategorier. Med Taurus 1-1 får du en funktion, f.eks. kogende vand eller kølet vand. Taurus 3-1 har hele tre funktioner i en hane, og Taurus 4-1 har 4 funktioner. Til sidst er der vores Taurus 5-1-model, hvor du får 5 forskellige funktioner i 1 hane.

SÅDAN FUNGERER KOGEFUNKTIONEN

Vandhanen har en beholder under vasken, hvor vandet opbevares ved en temperatur på 96 grader og er klar til at blive hældt direkte fra tuden. Det gør, at du sparer på vandforbruget, idet du kun tapper den mængde vand fra hanen, som du faktisk skal bruge. Kogefunktionen på alle vores vandhaner har børnesikring.

Med kogefunktionen sparer du masser af tid i køkkenet. Den kan f.eks. anvendes til at:

  • Lave kaffe, te eller diverse supper hurtigt
  • Blanchere grøntsager
  • Hælde varmt vand i dine gryder, så du hurtigere bringer vandet i kog
  • Skolde sutteflasker, sutter og lign.
  • Skolde skærebrætter, opvaskebørste, karklude m.m.
  • Skylle køkkenkniven, så den er klar til at skære i noget andet
  • Flå tomater m.m.
  • Skylle stegepanden af, når du har brugt den til f.eks. frikadellerne

Anvendelsesmulighederne er utallige. Hertil er der den fordel, at du kan blande det kogende og almindelige kolde vand i vandhanen til en ønsket temperatur. Det gør, at mange oplever, at de stort set ikke bruger den almindelige varmtvandshane mere, når de anskaffer sig en 3 i 1-vandhane.

3 GODE GRUNDE TIL AT KØBE DIN VANDHANE HOS OS

Vandhaner med kogevand blev første gang produceret i Holland med produktet Quooker. Sidenhen er der kommet flere producenter til. Hos Akvatur har vi valgt at skille os ud fra det resterende marked på tre områder, som vi mener, kommer vores kunder mest til gode.

VI PRIORITERER KVALITETSMATERIALER

Alle vores varer er dansk design. Vi prioriterer de gode materialer og et produkt, der er lokalt produceret, så vi selv er tæt på produktionen fra start til slut og kan sikre det bedste resultat. Som oftest bliver vandhaner produceret i messing og belægges med krom eller stål. Vores vandhaner er – uden undtagelse – alle produceret fuldt ud i massivt rustfrit stål. Dette materiale er det mest eksklusive inden for vandhaner og overgår alle andre materialer i slidstyre og holdbarhed.

DU UNDGÅR EN SPRUTTENDE VANDHANE MED VORES TRYKLØSE BEHOLDERE

Andre vandhaner fungerer ved hjælp af et tryktank-system, hvor det varme vand opbevares i en tank under tryk, og hvor vandet bliver lukket ud ved hjælp af ventiler, når der åbnes for vandhanen. I vores Taurus-vandhaner har vi i stedet valgt en trykløs beholder, fordi man derved undgår spruttende vand. Denne beholder er lavet således, at der er en åben forbindelse fra vandhanen og ned i beholderen. Når du åbner for det kogende vand, bliver der derfor lukket koldt vand ned i bunden af beholderen, som ”skubber” det kogende vand ud af vandhanen.

VORES PRODUKTIONSPROCES UDEN DYRE MELLEMLED SIKRER DIG MARKEDETS LAVESTE PRIS

Vi har fjernet alle dyre mellemled. Når du bestiller din nye vandhane hos os, sender vi den til dig direkte fra Silkeborg. Det giver os en unik mulighed for at levere høj kvalitet til en lav pris.

BESØG vores showroom i KBH: House of Stone - Buddinge Hovedgade 227, 2880 Bagsværd

LR2 Service installerer brofast i Danmark for kr 1495,- incl et kalkfilter til en værdi af kr 482,- Tlf: 23958660
+
Shopping cart close