Taurus 5 i 1

Taurus 5 i 1 er vores vandhane med fem funktioner direkte fra hanen.

De to af funktionerne er som ved almindelige vandhaner varmt og koldt vand, men som noget ekstraordinært kan denne Taurus 5 i 1 vandhane ydermere skænke kogende vand, kølet vand og endda danskvand. Når du køber vores Taurus 5 i 1 vandhane, er der inkluderet vandhane, kogebeholder, køler, kalkfilter, samtlige slanger og fittings, så den er helt installationsklar.

Læs mere

Anvendelse af Taurus 5 i 1

Når din Taurus 5 i 1 vandhane er blevet installeret, så vil den bidrage med masser af køkkenglæde. Du kan bruge vandhanen, som du plejer, men du også nyde et iskoldt glas vand, et brusende glas vand eller en kop kogende vand til din te. Taurus 5 i 1 og dens funktioner kan bruges til det, der ellers passer dig. Vandhanen sørger altså for, at du ikke spilder hverken tid eller vand.

Looket på Taurus 5 i 1

Akvatur har designet en vandhane, det er ikke bare funktionel men også flot. Vandhanen fås med en klassisk rund eller firkantet tud. For yderligere at tilpasse vandhanen til det allerede eksisterende udseende i dit køkken, har du mulighed for at vælge mellem farverne krom, sort, messing, bruneret kobber eller en børstet finish

Viser alle 12 resultater