Taurus 4 i 1

Taurus 4 i 1 er vores vandhane med fire funktioner direkte fra hanen.

Som ved en almindelig vandhane kan vores Taurus 4 i 1 dispensere varmt og koldt vand, men det helt specielle ved denne vandhane er, at den derudover kan skænke kogende og kølet vand. Ved køb af vores Taurus 4 i 1 vandhane, er det indkluderet kogebeholder, køler, kalkfilter, samtlige slanger og fittings, så den er klar til installation.

Anvendelse af akvatur taurus 4 i 1

Når din Taurus 4 i 1 vandhane er installeret, vil den give dig glæde ved at stå i køkkenet. Udover at den fungerer som normalt, har du nu hurtig adgang til kogende vand og nedkølet vand. Dette betyder, at du ikke behøver at bøvle med isterninger og at sætte vand på køl eller at vente på kedlen. Det bliver altså nemmere og hurtigere at stå i køkkenet eller at få slukket tørsten, og så går der ikke længere noget til spilde.

Udseendet på Taurus 4 i 1

Akvatur har ikke sparet på looket på Taurus 4 i 1 bare fordi, at den har flere funktionelle egenskaber. Man kan vælge mellem at vandhanen har en rund eller firkantet tud og dertil kan man mellem farverne krom, sort, messing, bruneret kobber eller en børstet finish.

Viser alle 12 resultater