Taurus 3 i 1

Taurus 3 i 1 er vores vandhane med tre funktioner direkte fra hanen.

To af funktionerne er varmt og koldt vand som ved almindelige vandhaner, men som en tredje og helt særlig funktion kan man også tappe kogende vand fra denne vandhane. Når du køber vores Taurus 3 i 1 vandhane, er det inklusive kogebeholder, kalkfilter, samtlige slanger og fittings, så den er klar til at blive installeret.

Sådan bruger du Taurus 3 i 1

Når du har installeret din Taurus 3 i 1 vandhane kan du få masser af glæde af den i dit køkken. Du kan bruge den, som du ellers plejer, men nu har du altså også en vandhane med kogende vand. Dette vil gøre dit liv meget nemmere med nul ventetid på at vandet varmer færdigt og så får du lige præcis den mængde, du vil have.

Looket på Taurus 3 i 1

Bare fordi der er skruet op for vandhanens funktionalitet, så har Akvatur ikke mistet fokus for Taurus 3 i 1’s udseende. Vandhanen fås i to klassiske udformninger med enten en rund eller firkantet tud. Derudover har du mulighed for at vælge mellem farverne krom, sort, messing, bruneret kobber eller en børstet finish. Taurus 3 i 1 er altså både flot og funktionel.

Viser 1–12 af 36 resultater